MENIU

Vasile Blaga a demis conducerile DGA, a Poliţiei de Frontieră şi pe cea a Oficiului Român pentru Imigrări

Foto: wikipedia.org

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a demis luni conducerea Direcţiei Generale Anticoruptie, pe cea a Poliţiei de Frontieră şi pe cea a Oficiului Român pentru Imigrări.

General de brigadă Rugină Gheorghe Nicolaie a fost numit luni în funcţia de  prim adjunct al inspectorului general şi sef al Statului Major al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Vasile Blaga a decis să-l demită din funcţia de director general al Direcţiei Generale Anticorupţie pe comisarul şef Ionel Georgescu. În locul lui a fost numit Liviu Popa.

Şi inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române a a fost schimbat. Chestor principal Nelu Pop a fost înlocuit de chestorul Ioan Buda.

Schimbări în funcţii au avut loc şi la Poliţia de Frontieră. Comisar şef Span Remus Vasile a fost eliberat din funcţia de adjunct al Inspectorului General al Poliţiei de Frontieră Române. El a fost pus la dispoziţia Inspectoratului General al PFR.

Tot luni a fost eliberat din funcţie şi comisarul şef Vasile Condoiu. Chestorul principal Nelu Pop a preluat de luni funcţia de director general al Oficiului Român pentru Imigrari.