MENIU

Vanghelie spune că fotomodelele de \"69-96-69\" nu pot să care micii la petrecerea de 1 Mai

Foto: NewsIn

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, că se mai gândeşte dacă să angajeze la petrecerea de 1 Mai fotomodele, pentru că acestea nu ar putea să care micii pe care ar trebui să-i vândă.

Vanghelie a susţinut că fotomodelele nu ar putea să participe la acţiunea pe care o organizează el pentru că nu ar fi în stare să care micii. "Cu fotomodelele ne-am mai gândit, am facut o analiză asupra lor şi să vedem dacă pot, dacă au posibilitatea să care, sunt cereri la un moment dat din zona sindicală. Zona sindicală zice: "Vrem 400 de mici!" şi atunci sunt unele fotomodele care au 69-96-69- am zis bine? şi nu ştiu dacă vor avea posibilitatea. Dar, poate după 1 Mai, găsim posibilitatea să gândim o acţiune şi cu fotomodele", a afirmat liderul PSD.

El a mai susţinut că sindicatele i-au transmis că s-ar fi supărat dacă el  nu organiza tradiţionala petrecere de 1 Mai şi a precizat, din nou, că manifestările vor fi în stil românesc. "Într-un stil românesc, nimic senzaţional. Toate sindicatele cu care am discutat, aproape 150 de sindicate, au fost ieri la mine, s-au exprimat... colegii lor şi membrii lor s-ar fi supărat dacă n-aş fi făcut. Au zis că programul şi ceea ce le place, ceea ce îşi doresc, cum să petreacă 1 Mai, nu trebuie să stabilească nimeni, nici în stil american, nici în stil tailandez", a declarat primarul sectorului 5, adăugând că oamenii vin la astfel de manifestări nu pentru că sunt obligaţi, ci pentru că le place.

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, că va organiza, ca în fiecare an, un 1 Mai românesc, în Parcul Izvor, el spunând în glumă că ar putea angaja fotomodele care să vândă mici.

Vanghelie a anunţat că tradiţionalul miting pesedist va începe la Hotelul Hilton şi se va încheia în Parcul Izvor cu o petrecere de la care nu vor lipsi muzica, micii şi berea. Vanghelie le-a spus în glumă ziariştilor că în parc ar putea veni şi fotomodele. El a răspuns astfel ziariştilor care îi spuseseră că Robert Negoiţă, colegul său deputat, a adus, marţi, pentru un tur al Parlamentului, câteva fotomodele. "Avem fotomodelele care se ocupă de mici în general şi nu mai avem nevoie de fotomodele... Apropo de fotomodele, le punem să facă mici. Cele care pot să vândă cei mai mulţi mici le numim Miss 1 Mai", a spus Vanghelie, intrând în joc.
Mai multe articole despre:
PSD Marian Vanghelie miss 1 Mai fotomodele