MENIU

Vanghelie: Nu cred că Traian Băsescu va rămâne preşedinte pentru că a fraudat alegerile

Marian Vanghelie spune că întâlnirea de la MAI a fost pentru a nu se afla de fraude
Vanghelie: Întâlnirea de la MAI a fost pentru a nu se afla de fraude

Marian Vanghelie este de părere că PSD trebuie să facă orice efort pentru a dovedi frauda electorală. Vanghelie respinge categoric posibilitate aca partidul său se mai alieze cu PD-L.

\"PSD trebuie să facă un demers în forţă către toate organele abilitate pentru a scoate la iveală tot ce s-a întâmplat în România. Nu e problema că a câştigat unul sau altul. Problema se pune de principiu. Vorbim azi ce stabilim pentru viitor ca o ţară democratică\", a declarat Vaghelie care s-a declarat sigur că \"Traian Băsescu a fraudat\".

\"Exceptând faptul că domnul ministru Nica a spus că va fi turism electoral. Apoi mă gândesc că peste un milion de români au fost şantajaţi noapte şi li s-au luat buletinele. Sunt o grămadă de oameni care sunt disperaţi şi sună la sediile de partid\", a adăugat Vanghelie care a afirmat că opinia publică şi presa internaţională sunt îngrijorate.

Despre declaraţia liderului PNL Crin Antonescu că ar putea face un guvern cu PD-L dacă premierul va fi de la partidul său, Marian Vanghelie a spus că \" Antonescu, ca preşedinte PNL, trebuie să aibă un fel de deschidere\". \"Nu cred că cineva din România mai are încredere în Traian Băsescu\", a concluzionat liderul PSD.

\"Eu nu cred că domnul fost preşedinte Traian Băsescu nu va rămâne preşedinte, fiindcă a încălcat foarte multe legi şi a fraudat aceste alegeri\", a mai spus Vanghelie care a subliniat că între partidul său şi liberali există un acord politic iar \"lucrurile vor funcţiona foarte bine în România\".

\"Trebuie să demonstrăm că în România nu trebuie să se mai intâmple ceea ce s-a întâmplat.  În zilele următoare trebuie să ne batem pentru aceste lucruri. Iar şantajurile pe care le încearcă în continuare Traian Băsescu la unii lideri ai noştri vă spun că nu vor funcţiona. Nu am să mai votez vreodată pentru a face un guvern cu PD-L\", a mai avertizat Marian Vanghelie.