MENIU

Vanghelie dă 250.000 de euro pentru monitorizarea video a unui economat falimentar din Ferentari

Foto: cotidianul.ro

Primarul sectorului 5 a cheltuit alte două milioane de euro pentru construirea magazinului care a adus până acum pierderi de zeci de milioane.

Economat Sector 5 SRL, firma care administrează economatele din sectorul 5 şi care este deţinută, în totalitate, de Consiliul Local al Primăriei Sector 5, a scos la licitaţie un contract de achiziţie publică pentru "furnizarea şi punerea în funcţiune a unui sistem audio, video, detectare incendiu şi reţea date voce" pentru magazinul de pe Calea Ferentari, nr. 140A.

Potrivit anunţului de licitaţie postat pe site-ul e-licitatie.ro pe 21 mai 2009, valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 250.000 de euro.

Sistemul de supraveghere trebuie pus în funcţiune în 12 luni de la momentul atribuirii contractului. Acest contract nu are în vedere şi operarea sistemelor ulterior punerii în funcţiune, ceea ce presupune că va adăuga o nouă cheltuială.

Economatul în care primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, investeşte un sfert de milion de euro este acelaşi în care edilul a cheltuit aproximativ două milioane de euro pentru construirea sa. 

Citeşte mai mult

Mai multe articole despre:
investiţie Marian Vanghelie economat