MENIU

Valeriu Zgonea: Avem date care sugerează că Ardealul nu mai e fieful PD-L

Foto: zgonea.ro
Valeriu Zgonea a anunţat rezultatele parţiale ale numărătorii paralele realizate de PSD.

Deputatul PSD, Valeriu Zgonea, a anunţat rezultatele parţiale ale numărătorii paralele realizate de partidul din care face parte. Conform rezultatelor PSD, la nivel naţional, social-democraţii se află pe primul loc în preferinţele electoratului.

Pe Bucureşti, rezultatele numărătorii paralele a PSD au fost următoarele: PSD a obţinut 27,13%, iar PD-L a primit 28,71% din voturi. PRM a obţinut un rezultat surprinzător în Capitală, primind 16% din voturi, în vreme ce PNL a obţinut 17,44%, iar Elena Băsescu, 5,25%.

La nivel naţional, PNL a primit 13,39% din voturi, UDMR, 6,31%. PDL a avut 29,41%, PSD 31,26%, PRM 10,34%, Elena Băsescu, 5,72%, iar Pavel Abraham, 1,76%.

"Se pare că la Bucureşti PDL ar putea să ia bătaie", a declarat Zgonea. El l-a acuzat pe Adriean Videanu că ar veni cu rezultate "din burtă" pentru că democrat-liberalii nu ar fi putut să numere atât de multe voturi într-un timp atât de scurt. De asemenea, Zgonea a sugerat că Elena Băsescu ar fi obţinut rezultatele anunţate datorită "turismului electoral". În plus, Zgonea a anunţat că partidul său are date care sugerează că Ardealul nu ar mai fi fieful PDL.