MENIU

Valeriu Turcan: Traian Băsescu nu s-a întâlnit niciodată cu Popoviciu sau cu procurorul Ţuluş

Foto: bloombiz.ro
Valeriu Turcan: Cei care au invocat numele lui Traian Băsescu în dosarul doi şi-un sfert au făcut-o pentru a părea mai credibili.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, a declarat la Realitatea TV că Traian Băsescu nu s-a întâlnit niciodată de când este preşedinte cu Popoviciu sau cu procurorul Ţuluş.

Cei care au invocat numele lui Traian Băsescu în dosarul "Doi şi-un sfert" au făcut-o pentru a părea mai credibili. Aceasta este precizarea purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, făcută în emisiunea Realitatea Zilei. Valeriu Turcan dezminte şi presupusa legătură de afaceri între fratele lui Traian Băsescu şi Puiu Popoviciu. 

"Preşedintele respinge orice încercare de a fi asociat cu fapte ilegale.

Numele preşedintelui României a fost invocat în mod abuziv în cercul unor persoane implicate într-un posibil caz de trafic de influenţă", a mai spus purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei.

Valeriu Turcan a subliniat că preşedintele Traian Băsescu nu a avut nici măcar o convorbire prin telefon, de când este în funcţia de preşedinte al României cu Puiu Popoviciu.

Curtea de Apel Bucureşti redă, în decizia prin care a respins propunerea de arestare făcută pe numele lui Cornel Şerban, Puiu Popoviciu şi Petru Pitcovici, o convorbire dintre acesta din urmă şi poliţistul Motoc în care se arată că Popoviciu ar fi vorbit chiar cu Traian Băsescu.

VEZI ŞI Ofiţerul DGA Petru Pitcovici a susţinut că Popoviciu ar fi vorbit cu Băsescu

Mai multe articole despre:
acuzaţii Traian Băsescu Popoviciu