MENIU

Valeriu Lazarov lasă o avere de 35 milioane de euro

Foto: www.stirilocale.ro

Valeriu Lazarov a fost unul dintre mai mai bogaţi oameni de televiziune din România. A lăsat o avere impresionantă, care se ridică la zeci de milioane de euro.

Conform Topului 500 Adevărul, averea lui Valeriu Lazarov se ridică la 35 milioane de euro. Banii i-a făcut, în principal, din producţia de televiziune. În România deţine patru case de producţie.

A lansat mai multe formate printre care "Surprize, surprize", "Iartă-mă", "Genialii" sau "Din dragoste", emisiuni care au avut ratinguri istorice şi i-au rotunjit substanţial veniturile.

În străinătate a produs emisiuni pentru TVE, postul public din Spania, RAI, televiziunea naţională italiană, dar şi pentru una dintre companiile de producţie deţinute de Silvio Berlusconi.

În topul 300 Capital, averea lui Valeriu Lazarov este estimată la 53-56 milioane de euro. Şi aici, showurile de televiziune sunt meţionate ca principală sursă de venit pentru Lazarov.

Topul Capital mai enumeră însă şi acţiunile la bursele internaţionale, ca sursă de venit. Valeriu Lazarov a fost căsătorit de şase ori şi are cinci copii. Ultima soţie a omului de televiziune a fost prezentatoare Augusta Dumitraşcu.

Mai multe articole despre:
deces avere Valeriu Lazarov