MENIU

V. Stoica: Duminică, la vot, nu ar trebui să alimentăm şi să potenţăm forţa malefică a PSD

Valeriu Stoica

Acesta este îndemnul democrat-liberalului Valeriu Stoica într-o scrisoare deschisă adresată liberalilor. Liderul PD-L subliniază că nu doreşte să recomande liberalilor cu cine să voteze în turul doi al alegerilor, dar atrage atenţia că rezultatul scrutinului depinde exclusiv de votul lor.

\"Vă scriu într-un moment pe care cu toţii îl recunoaştem ca fiind de cumpănă. Votul ce ne aşteaptă este unul istoric. În aceste două decenii unicul mare adversar al liberalismului şi al dreptei româneşti a fost PSD. Indiferent sub ce formă politică s-au manifestat valorile dreptei şi ale liberalismului, PSD a încercat prin manipulare, negociere, subminare, şantaj, mită sau pură şi simplă agresiune să submineze forţele de dreapta, să le ţină divizate şi să le joace unele împotriva altora în folosul stângii.Duminică, la vot, n-ar trebui să uităm asta\", susţine Stoica.

În scrisoarea adresată liberalilor, Stoica  menţionează că nu vrea să influenţeze în vreun fel opţiunea electorală a membrilo partidului din care face parte.

\"În mod normal nu ar trebui să alimentăm şi să potenţăm cu votul nostru această malefică forţă care a blocat şi a parazitat 20 de ani din dezvoltarea României contemporane. Este o decizie pe care o vom lua singuri, in oglinda conştiinţei noastre şi cu ochii spre viitor\", spune Valeriu Stoica.