MENIU

Utilizatorii Cotidianul.ro sunt invitaţii virtuali ai lui Mircea Cărtărescu la "Omul Coolt"

Foto: www.agero-stuttgart.de

"Omul Coolt", talk-show-ul online de pe Cotidianul.ro, îl aduce în prim plan astăzi, începând cu ora 12.00 pe Mircea Cărtărescu.

Cărtărescu va discuta cu utilizatorii despre vedetele care fac audienţă la tv, influenţa webului asupra societăţii şi cum suntem jefuiţi de umanitate, necesitatea predării limbii şi literaturii române în şcoli, de ce bărbaţii iubesc femeile dar şi despre alte subiecte care vor fi propuse de utilizatori.

Întrebările vor fi transmise de Costin Ilie, redactorul-şef Cotidianul.ro, şi Costi Rogozanu, redactor-şef adjunct al ziarului Cotidianul.

Mircea Cărtărescu este poet, prozator şi publicist român de mare succes, operele sale fiind traduse în 10 limbi. El va susţine din toamnă, timp de un semestru, cursul „Samuel Fischer”, la Freie Universität din Berlin. Pentru perioada imediat următoare, scriitorul plănuieşte să lucreze la o nouă carte şi să alcătuiască un volum de teorie literară şi de poetică din cursurile pe care le va preda.

Difuzat în fiecare vineri începând cu ora 12:00 şi moderat de Costin Ilie, redactorul-şef Cotidianul.ro, videochatul "Omul Coolt" dezbate cultura şi divertismentul la români.

"Omul Coolt" poate fi vizionat la adresa Cotidianul.ro/Videochat, fiind al doilea talk-show online lansat de Cotidianul.ro, după videochatul "Comentezi?", care poate fi urmărit în fiecare marţi la prânz.

Cotidianul.ro face parte din portofoliul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt gestionate de regia de vânzări online, cross-media şi neconvenţionale F5 X-Media, parte a trustului media.