MENIU

Usain Bolt, recompensat cu o bucată de 2,7 tone din Zidul Berlinului

Foto: abcnews.com
Usain Bolt nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Întreg stadionul i-a cântat "La mulţi ani!" atletului jamaican la împlinirea celor 23 de ani, deşi de această dată aurul nu a fost dublat de doborârea unui record. De ziua sa, jamaicanul a primit o bucată de 2,7 tone din Zidul Berlinului.

Ştafeta de 4x100 de metri a Jamaicăi a obţinut, sâmbătă, medalia de aur la Campionatele Mondiale de la Berlin, avându-l în componenţă şi pe recordmanul Usain Bolt, care a obţinut al treilea aur la această competiţie.

Jamaica a terminat cursa pe primul loc cu 37,31 secunde, urmată de Trinidad-Tobago (37,62) şi Marea Britanie (38,02), ştafeta SUA, una dintre favorite, fiind descalificată înaintea finalei.

Pentru Jamaica au alergat în această cursă Mullings, Frater, Bolt şi Powell.

Usain Bolt îşi trece în palmares cea de-a treia medalie de aur la CM de Berlin, după ce s-a impus atât în proba de 100 metri, cât şi în cea de 200 metri, de fiecare dată stabilind şi noi recorduri mondiale.

Întreg stadionul i-a cântat "La mulţi ani!" atletului jamaican, care a împlinit 23 de ani, iar duminică primarul din Berlin, Wolfgang Wowereit, îi va dărui o bucată din Zidul Berlinului, un cadou de 2,7 tone.