MENIU

Uşă de cuptor, vândută pe post de televizor HD de 37 de inci

Foto: hit.ro

Aparent, nici piaţa hardware nu este lipsită de escrocherii... exotice. De data aceasta, cumpărătorii aveau acces la un HDTV de 37 de inci la un preţ incredibil de bun: 100 de dolari, mai ales în condiţiile în care pe ambalaj era lipit un preţ de nici mai mult, nici mai puţin decât 1949 de dolari.

"Televizorul" - uşă de cuptor a fost deghizat cât mai bine cu putinţă într-un LCD TV nou-nouţ de către un escroc din San Leandro, California, informează hit.ro.

A fost tras în ţiplă şi apoi acoperit cu abţibildurile care se găsesc în general pe HDTV-urile noi, inclusiv unul pe care scrie "Full HD 1080p". Individul încerca să vândă uşa de cuptor pe post de televizor pentru 100 de dolari în parcarea unui magazin Wal-Mart.

Poliţia locală priveste cazul ca pe o variaţiune a unei alte escrocherii: "rocks in box" - păcălirea angajaţilor magazinelor care accepta produse refurbished prin prezentarea unor ambalaje foarte atent reîmpachetate şi umplute cu pietre pentru a da senzaţia că respectivul produs electronic se află înauntru. Un astfel de caz poate fi văzut la începutul filmului "Hotel for Dogs".

Mai multe articole despre:
furt înşelăciune TV televizor