MENIU

Urmărire ca în filme. Poliţiştii argeşeni au tras 12 focuri de armă după un şofer pentru a-l opri

Foto: Realitatea TV
Urmărire ca în filme. Poliţiştii piteşteni au tras sâmbătă noapte 12 focuri de armă după ce şoferul unei maşini nu a oprit la semnalul agentului de circulaţie.

Urmărire ca în filme. Poliţiştii piteşteni au tras sâmbătă noapte 12 focuri de armă după ce şoferul unei maşini nu a oprit la semnalul agentului de circulaţie. Oamenii legii au încercat să-l determine pe şofer să oprească prin semnale de amplificare vocale, dar fără rezultat. Urmărirea s-a terminat după şapte kilometri, în comuna Moşoaia şi asta după ce şoferul urmărit a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac. Conducătorul auto nu avea permis de conducere.

Atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta, care era şi proprietarul maşinii, au ajuns la spital escortaţi de mascaţi după ce au suferit răni uşoare. Şase din cele 12 gloanţe trase de poliţiştii de la Rutieră au nimerit maşina urmărită.

"Am folosit mijloace de amplificare vocală, am somat conducătorul auto să oprească, a avut o tentativă, apoi a întors şi l-am urmărit până în comuna Moşoaia folosind armamentul din dotare", a declarat Marian Frăţilă, agent şef adjunct.

Proprietarul maşinii care stătea în dreapta spune că şoferul a avut intenţia de a opri maşina însă s-a speriat foarte tare de pistolul poliţiştilor.

Şoferul nu avea permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat. Şoferul se va alege cu două dosare penale şi va fi cercetat în stare de libertate.