MENIU

UNJR: Guvernanţii le-au promis magistraţilor că vor primi miercuri forma finală a Legii unice

Foto: libpweb.nus.edu.sg

Guvernanţii le-au promis magistraţilor, în cadrul întâlnirii de marţi, că pe 2 septembrie le vor trimite forma finală a Legii salarizării unice, dar, în acelaşi timp, le-au dat de înţeles că au modificat din nou grila de salarizare, a declarat pentru NewsIn preşedintele UNJR, Dana Gârbovan.

Preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România (UNJR) a declarat, după întâlnirea cu Executivul, că guvernanţii le-au comunicat magistraţilor că grila de salarizare a fost din nou modificată şi de aceea ar putea primi astăzi forma finală a proiectului. "Noi suntem chemaţi să negociem pe ceva ce nu mai este de actualitate", a declarat Gârbovan, precizând că magistraţii sunt nemulţumiţi pe acest motiv.

De asemenea, magistraţilor li s-a dat de înţeles, în cadrul întâlnirii de marţi, că salariile tuturor bugetarilor vor scădea din ianuarie 2010.

Vicepreşedintele Tribunalului Bucureşti, Laura Andrei, a declarat marţi că reprezentanţii Executivului au recunoscut, în cadrul întâlnirii de la Guvern, că salariile în justiţie vor scădea cu 55%, prin reducerea sporurilor de stres şi de confidenţialitate.
Mai multe articole despre:
lege judecători salarizare UNJR lege unică