MENIU

Universitatea Craiova şi-a prezentat noul echipament, unul care seamănă cu cel din anii '70

Foto: RTV
Universitatea speră ca noul echipament să le poarte noroc şi să se califice în Europa

Universitatea şi-a prezentat, sâmbătă, echipamentul pentru sezonul 2009-2010. Noul tricou are un design care aminteşte de Universitea anilor '70, echipă care a câştigat primul titlu din istoria clubului.

Universitatea Craiova a ales să abordeze noul sezon cu un echipament ce aminteşte de perioada marilor performanţe din istoria clubului. Noile tricouri seamănă cu cele din anii '70, perioadă în care echipa din Bănie avea în lot nume precum Oblemenco, Deselnicu sau Balaci şi câştiga primul titlu în 1974.

Oltenii speră ca asemănarea să nu rămână doar la nivelul echipamentelor, ci să le aducă şi o nouă participare în cupele europene, după opt ani de secetă.

"Obiectivul echipei pentru noul sezon este ocuparea unui loc de cupele europene. Cred că băieţii se prezintă bine, sunt motivaţi şi abia aşteaptă să pornească la drum. Mizez mult pe grup, pentru că este puternic şi cred că putem reuşi o performanţă frumoasă. Voi miza pe tineri, mai ales pe cei care fac parte şi din loturile naţionale", a spus antrenorul Universităţii, Daniel Mogoşanu. 

Mai multe articole despre:
Universitatea Craiova prezentare echipament