MENIU

Univ. Craiova - Bornescu poate deveni jucător liber contra sumei de 200.000 de euro

Foto: NewsIn

Statutul de jucător liber îl costă pe portarul Mircea Bornescu 200.000 de euro. Atât trebuie să plătească fotbalistul clubului Universitatea Craiova, conform unui acord cu patronul Adrian Mititelu. Înţelegerea este valabilă, însă, dar dacă Bornescu va pleca la o echipă din străinătate.

"Am discutat cu domnul Mititelu şi ne-am înţeles ca Bornescu să îşi poată rezilia actuala înţelegere, însă numai în schimbul unei sume de bani. Nu se pune problema să meargă la Rapid sau la o altă echipă din România, înţelegerea e valabilă numai dacă Mircea se va transfera la o formaţie din străinătate. Suntem în discuţii cu mai multe echipe, să vedem care e dispusă să plătească suma de reziliere", a declarat, marţi, pentru NewsIn, agentul FIFA Florin Manea.

Surse din cadrul clubului oltean susţin că suma pentru care s-au înţeles cele două părţi este de 200.000 de euro.

Aflat în ultimul an de contract, Mircea Bornescu a fost anunţat în urmă cu aproape patru luni de Adrian Mititelu că este liber să-şi caute echipă. Suma de transfer fixată atunci de Mititelu era de 500.000 de euro, iar ulterior pretenţiile au scăzut la 200.000 de euro. În ultimele două luni, Bornescu a fost în conflict cu gruparea din Bănie şi s-a pregătit la baza Pro Rapid, iar la un moment dat a fost chiar aproape de un transfer la FC Rapid.