MENIU

Unirea Urziceni va fi fluierată de arbitri străini, la meciurile cu FC Vaslui şi Universitatea Craiova

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni a făcut cerere către CCA pentru a primi brigăzi din străinătate la partidele cu FC Vaslui şi Universitatea Craiova, iar CCA a făcut deja demersuri către mai multe federaţii pentru a cere arbitri, a declarat, marţi, pentru NewsIn, preşedintele Vasile Avram.

"Unirea Urziceni a făcut cerere pentru jocurile din etapele a 10-a şi a 12-a, cu FC Vaslui şi Universitatea Craiova, pentru brigăzi din străinătate. De asemenea, FC Vaslui şi Universitatea Craiova vor străini la jocul direct din etapa a 11-a. Cererile lor au fost acceptate şi am făcut deja mai multe adrese către 7, 8 federaţii europene pentru a afla dacă există brigăzi disponibile. Am primit două răspunsuri favorabile din partea forurilor din Italia şi Ucraina, dar mai trebuie să aşteptăm pentru a fi totul sigur. Pentru moment, totul se rezumă doar la discuţii", a spus Vasile Avram.

Unirea Urziceni va juca cu FC Vaslui în etapa a 10-a a Ligii I, în timp ce partida cu Universitatea Craiova este programată, tot pe teren propriu, în etapa 12-a. Întâlnirea dintre FC Vaslui şi Universitatea Craiova se va disputa în runda a 11-a a campionatului intern.
Mai multe articole despre:
Universitatea Craiova FC Vaslui Unirea Urziceni