MENIU

Unirea Alba Iulia a smuls un egal la Piatra Neamţ

Foto: NewsIn

Unirea Alba Iulia a smuls un punct din deplasarea de la Piatra Neamţ, când a egalat în ultimele secunde ale meciului prin atacantul împrumutat de la CFR, Rade Veljovici.

Veniţi după umilinţa de la Timişoara, unde au primit şase goluri etapa trecută, moldovenii au fst la un pas să câştige partida cu Alba Iulia.

După un început modest de partidă, Ceahlăul a deschis scorul în minutul 37, când Radu Doicaru a reluat superb o centrare venită de la Cebotaru.

Oaspeţii de la Alba Iulia au ratat şansa egalării cu câteva momente înainte de pauză, la o faza în care atacantul împrumutat de la CFR Cluj, Rade Veljovici, s-a lovit de o intervenţie bună a lui Lipitor.

În minutul 80 Florin Marin a fost trimis în tribune de  arbitrul Radu Petrescu, după ce a contestat vehement o decizie a centralului la o fază în care Doicaru solicitase penalty, deşi în momentul pasei fusese în offside, iar ajuns în faţa lui Rotaru a simulat artistic.

Pe fondul unui joc modest, în minutul 90 Unirea Alba Iulia a reuşit egalarea, printr-o lovitură de cap a lui Rade Veljlovici.

CASETA TEHNICĂ:


CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ - UNIREA ALBA IULIA 1-1 (Doicaru 35 / Veljovic 90)
Ceahlăul: Lipitor - Burlacu, Viţelaru, Forminte, Barna - Bădescu, Achim, Cebotaru, Onciu - Doicaru, Vinicius Fabron (Tudosă 55). Antrenor: Florin Marin.

Unirea: Rotaru - Olah, Vujadinovic, Bonacin, Vitinha - Fl. Dan, Dâlbea, N. Varga (Sg. Costea 46), C. Cristea (Gh. Grozav 77) - Dos Santos (Verdeş 51), Veljovic. Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Doicaru 75, Tudosă 84 / Fl. Dan 61
Arbitri: Radu Petrescu - Cătălin Savu, Ovidiu Artene.

Stadion: Ceahlăul; Spectatori: 500