MENIU

Una din victimele incendiului de la Codlea susţine că nu a fost lăsată să meargă la spital de către adminstratorul firmei

Foto: dani-hellgaming.com

Mărturii şocante ale angajaţilor fermei din Codlea care a fost marţi mistuită de flăcări. O femeie care lucra la Ferma 3 susţine că deşi suferise arsuri grave, administratorul nu a lăsat-o să meargă la spital. Mai mult, femeia susţine că acesta a încercat să ascundă numărul exact al victimelor.

Femeia de 29 de ani prezintă arsuri de gradul doi pe mâini, spate şi în zona urechilor. Ea susţine că a fost ajutată de colegi să iasă din hala cuprinsă de flăcări, după care, cei din conducerea firmei au dus-o într-un birou şi nu i-au permis să fie consultată de echipajul SMURD, sosit la locul incidentului. Femeia a fost ţinută în birou timp de două ore.

Colegii tinerei au fost cei care i-ai acordat primul ajutor. Aceştia i-au curăţat rănile şi au pansat-o. Abia marţi după-amiază femeia a reuşit să ajungă la un spital.

Tânăra susţine că cei din conducerea firmei au încercat să ascundă numărul victimelor incendiului, acesta fiind şi motivul pentru care ea a fost ascunsă într-unul din birourile societăţii. 

Reprezentanţii Avicola Codlea infirmă spusele tinerei, şi spun că nu au ştiut de existenţa unei a treia victime.

Un incendiu puternic a izbucnit marţi la una din halele Avicola Codlea. O persoană a murit.

 

Mai multe articole despre:
spital incendiu arsuri SMURD victimă