MENIU

Un taximetrist din Târgovişte a fost lăsat fără maşină, după ce a fost ameninţat cu un pistol de jucărie

Foto: okinawahai.com

Un taximetrist din Târgovişte a fost tâlhărit de către un tânăr care a folosit un pistol de jucărie. După ce şi-a pierdut banii la un cazinou, tânărul a luat un taxi pentru a ajunge în localitatea Cobia, la socrul său. La destinaţie, a luat banii de la taximetrist după ce l-a ameninţat cu un pistol de jucărie. Apoi i-a furat şi maşina pe care apoi a incendiat-o.

Asta a spus tânărul după ce a fost reţinut de poliţişti. Puţin înainte de miezul nopţii, după ce a ieşit dintr-un cazinou din Târgovişte, tânărul i-a cerut taximetristului să-l ducă la Cobia. Pe motiv că nu are bani la el, i-a lăsat şoferului telefonul şi i-a spus să aştepte. Când s-a întors, surpriză.

''A scos un pistol, nu ştiu de unde l-a scos. Atunci m-a lovit cu tocul de la pistol mi-a dat aici prin spate. S-a urcat în faţă în maşina care era pornită a demarat şi a plecat'', povesteşte taximetristul.

Pentru că maşina s-a împotmolit în noroi, tânărul de 22 de ani i-a dat foc. În acest timp, şoferul de taxi a dat alarmă şi după aproape două ore hoţul a fost prins.

''Riscă o pedeapsă cuprinsă între 5 şi 20 de ani pentru infracţiunea de tâlhărie, în concurs cu infracţiunea de distrugere prin incendiere'', a precizatsubcomisar Sorin Păun, şef Poliţie Găeşti.

Tânărul a fost testat cu alcooltestul şi s-a descoperit că avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru în aerul expirat.