MENIU

Un tânăr artist plastic român va expune în cadrul Festivalului Internaţional Ingrafica

Foto: www.ingrafica.org

Sebastian Moldovan, tânăr artist plastic interesat de cercetarea socio-urbană, va expune, la Biserica San Miguel din localitatea Cuenca, Spania, prin intermediul Institutului Cultural Român, o serie de instalaţii audio-video, obiecte şi desene intitulate "A numi lucruri care încă nu există".

ICR Madrid şi-a anunţat, miercuri, participarea la cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Gravură Contemporană Ingrafica, desfăşurat la Cuenca în perioada 6 noiembrie – 13 decembrie 2009 cu expoziţia "Naming Things That Do Not Yet Exist" a lui Sebastian Moldovan. Vernisajul acesteia va avea loc pe 6 noiembrie, la biserica San Miguel.

Moldovan, în vârsă de 27 de ani, a studiat la Universitatea de Artă si Design din Cluj-Napoca, dar la École Regionale des Beaux-Arts din Nantes. Printre expoziţiile la care a participat se numără Comfortably Numb, Kultur Kontakt, Vienna (2006) şi Dada East? The Romanians of Cabaret Voltaire, Cabaret Voltaire, Zűrich (2006 – 2009). A expus în bienale importante precum Bucharest Biennale, Prague Biennale şi Haifa Biennale.

Mai multe articole despre:
expoziţie gravură