MENIU

Un tânăr a fost găsit împuşcat în cap într-un apartament din Timişoara

Un tânăr care era dat în urmărire în Ungaria pentru infracţiuni informatice a fost găsit împuşcat în cap, vineri, într-un apartament din Timişoara în care stătea cu chirie, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul s-a sinucis, au declarat oficiali ai Poliţiei Timiş.

Potrivit oficialilor, Kovacs Balogh, în vârstă de 25 de ani, avea dublă cetăţenie, română şi ungară, şi venise în România la începutul acestui an. 
Reprezentanţii Poliţiei Timiş au spus că tânărul a fost găsit împuşcat în apartamentul în care locuia cu chirie, după ce una dintre rudele sale l-a anunţat pe proprietarul locuinţei că nu l-a mai văzut de mai multe zile pe vărul său. În apartament au fost găsite mai multe flacoane de medicamente şi pistolul cu care tânărul s-ar fi împuşcat în cap.
Prima ipoteză a anchetatorilor este că tănărul s-a sinucis, întrucât poliţiştii au găsit uşa încuiată pe interior, iar bărbatul îi trimisese mamei sale un e-mail de adio.

Pe numele lui Kovac Balogh fusese emis, în urmă cu mai multe luni, un mandat de urmărire pentru comiterea mai multor infracţiuni informatice în Ungaria, au mai spus oficialii IPJ Timiş.
Mai multe articole despre:
Timişoara crimă sinucidere pistol