MENIU

Un suporter al Gloriei Bistriţa este urmărit penal pentru că a mers pe stadion deşi avea interdicţie

Foto: NewsIn

Un suporter al echipei Gloria Bistriţa s-a ales cu dosar penal la doar 17 ani, fiindcă a vrut să vadă din tribune ultimul meci al echipei sale favorite cu FC Timişoara, deşi avea interdicţie să intre pe stadion din cauza unor acte de huliganism.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud, R.T. (17 ani) a fost observat de jandarmi, sâmbătă, la meciul Gloriei Bistriţa cu FC Timişoara în timp ce se se afla în peluza stadionului alături de galeria Gloriei, la peluză, deşi are interdicţie să intre pe stadion până în luna septembrie a acestui an. În prezenţa mamei sale, Mariana R., din Bistriţa, tânărului i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4 din 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive.

Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa în termen legal, a informat purtătorul de cuvânt al IJJ Bistriţa-Năsăud, lt. Georgeta Căşvan.
Mai multe articole despre:
suporter interdicţie Gloriei Bistriţa