MENIU

Un şofer de TIR din Cehia a fost omorât într-o parcare din judeţul Arad

Foto: virtualarad.net

Un şofer de TIR din Cehia a fost omorât într-o parcare din judeţul Arad pentru că acesta le-a cerut atacatorilor să asculte muzica mai încet.

Un bărbat de etnie romă a fost arestat preventiv luni pentru o perioadă de 29 de zile, iar alţi trei sunt cercetaţi în libertate, după ce au omorât pe un şofer ceh de TIR, într-o parcare din localitatea arădeană Socodor.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că victima a fost atacată de patru bărbaţi de etnie romă, într-un restaurant din parcarea situată în localitatea Socodor, în apropiere de Vama Vărşand, pe DN 79 A.

"Între grup format din cei patru cetăţeni de etnie romă din localitatea Socodor şi un conducător de TIR, cetăţean ceh, a avut loc un conflict spontan, care a continuat în faţa restaurantului. În timpul conflictului, cetăţeanul ceh Jiri S., de 44 ani, a fost lovit cu o sticlă în cap de unul dintre cei patru bărbaţi, după care ceilalţi trei l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Victima a fost preluată de un echipaj de ambulanţă însă, până la Spitalul Clinic Judeţean Arad, unde urma să fie transportat, a decedat", a declarat inspectorul principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad.

Martorii incidentului au spus că şoferul ceh le-a cerut atacatorilor să dea mai încet muzica din maşina cu care au mers la restaurant, după care a fost agresat de cei patru romi.

Cei patru bărbaţi care au participat la agresarea victimei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi au fost prezentaţi Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri.



Mai multe articole despre:
Arad muzică şofer conflict parcare romi tir omor