MENIU

Un sejur prin programul "Litoralul pentru toţi" va costa între 250 şi 470 de lei

Foto: infotravelromania.ro

Ediţia de primăvară a programului "Litoralul pentru toţi", care se va desfăşura anul acesta în perioada 4 mai - 15 iunie, va avea tarife cuprinse între 250 şi 470 de lei.

Astfel, pentru şase zile la un hotel de două stele, cu mic dejun inclus, turiştii vor plăti 250 de lei. Pentru acelaşi număr de zile, dar la hoteluri de trei şi patru stele, clienţii programului "Litoralul pentru toţi" vor plăti 370, respectiv 470 de lei.

Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului - Litoral, Corina Martin, a meţionat că la ediţia de anul acesta, se aşteptă să se înscrie un număr mai mare de turişti faţă de anii trecuţi. "Mizăm pe un grad mai mare de ocupare faţă de anii trecuţi datorită unei promovări mai intense a programului", a spus Corina Martin.

La acestă ediţie a progtamului, Asociaţia Litoral se aşteptă să adere cel puţin 30 de unităţi hoteliere, în momentul de faţă fiind înscrise 21 de unităţi de cazare.

În ce priveşte programul "Paşte pe Litoral", asociaţia a precizat că 33 de hoteluri din staţiunile de pe litoral cu peste peste 8.100 de locuri de cazare şi încă 24 de hoteluri din oraşul Constanţa, sunt pregătite pentru primirea turiştilor.

Oferta pentru programele se valorifică numai prin agenţiile de turism, Asociaţia Litoral şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România.
Mai multe articole despre:
cazare hotel litoral tarife Paşte