MENIU

Un român din Germania a încercat să-şi ucidă soţia de patru ori

Foto: concierge.com

Un român a ajuns în faţa judecătorilor în Munchen, Germania, după ce a încercat de patru ori să îşi ucidă fosta soţie, eşuând de fiecare dată.

Născut în România, Norbert Antonescu, de 31 de ani, le-a spus judecătorilor că nu i-a venit să creadă când superba Noemi E. a acceptat să se căsătorească cu el, dar mai târziu şi-a dat seama că a spus la doar pentru a primi viză de şedere în Germania.
Bărbatul este acum judecat fiind acuzat că a încercat să îşi ucidă soţia şi pe noul ei iubit, Heinz Braun, de 54 de ani.

Avocatul Erik Buhlmann a spus că clientul său a recunoscut că a încercat să o omoare, dar că era tulburat  din cauză că sentimentele sale fuseseră rănite de fosta lui soţie.
Buhlmann  a spus: "Clientul meu simţea că a fost folosit de soţia lui, care s-a căsătorit cu el doar pentru a putea rămâne în Germania."

Bărbatul de 31 de ani este acuzat că a plătit 50.000 de euro unui prieten care a promis că o va ucide pe soţia lui, împreună cu doi turci. Înainte de a pune la cale crima, el a încheiat o poliţă de asigurare de viaţă de 770.000 de euro pentru soţia lui.

Planul urmărea să o ucidă pe Noemi, de 31 de ani, şi pe iubitul ei, Heinz, în faţa unei parcări auto din Munchen, în toamna lui 2002. Dar planul nu a putut fi dus până la capăt, pentru că în ziua stabilită, în zonă erau foarte multe persoane.

Ziua următoare, crima s-a amânat iar pentru că iubitul femeii avea un câine cu el, iar data următoare, cuplul nu a apărut la locul stabilit. În a patra încercare, unul dintre criminalii plătiţi au sunat la uşa apartamentului celor doi, spunând că au un pachet de livrat pentru el, dar femeia a încercat să închidă uşa în faţa atacatorului după ce s-a speriat. Criminalul plătit în reuşit să intre şi să o atace, dar apoi a fugit când ea a început să strige după ajutor.

Antonescu a fugit apoi în Ungaria, de unde a fost ulterior extrădat în Germania, iar acum cazul este este judecat.

Mai multe articole despre:
Germania Munchen tentativă de omor