MENIU

Un român a violat o britanică pentru că voia să înveţe limba engleză în închisoare

Foto: www.yorkshireeveningpost.co.uk

Un fost deţinut român a violat o britanică, într-o gară, pentru că voia să ajungă la închisoare, unde ar fi primit adăpost şi ar fi învăţat limba engleză. Potrivit Yorkshire Evening Post, românul în vârstă de 35 de ani nu are domiciliu stabil în Marea Britanie.

Ali Majlat a fost adus în faţa Curţii Magistraţilor din Pontefract şi a recunoscut că a violat-o pe tânăra de 21 de ani, în luna octombrie, într-o gară din West Yorkshire. Românul i-a furat britanicei geanta, telefonul mobil şi o brăţară.

Majlat a fost consultat de un psihiatru căruia i-a spus că voia să fie închis, pentru a avea un adăpost, pentru a primi mâncare şi pentru a învăţa limba engleză. Potrivit raportului întocmit de psihiatru, românul a fost găsit ca fiind în deplinătatea facultăţilor mintale.

Numai că poliţia britanică i-a stricat planurile lui Majlat şi l-au expulzat în România, pentru ispăşirea pedeapsei. Ali Majlat are 35 de ani, este originar din Petrila şi a fost condamnat de 12 ori în ţară, pentru furturi şi tâlhării.

Noul caz Majlat a făcut vâlvă în presa tabloidă britanică, mai ales datorită coincidenţei de nume cu Romulus Mailat, românul care a provocat un scandal internaţional după ce a agresat şi jefuit o italiancă la Roma.

 

Mai multe articole despre:
britanică violator român