MENIU

Un psiholog pentru Unirea şi FC Sevilla, la meciul din Liga Campionilor

<descriere>

Meciul Unirea Urziceni - FC Sevilla va fi arbitrat la centru de norvegianul Tom Henning Ovrebo.

UEFA a desemnat o brigadă de arbitri din Norvegia la partida Unirea Urziceni - FC Sevilla, programată marţi, în Grupa G a Ligii Campionilor.

Ovrebo, unul dintre cei mai cunoscuţi arbitri din Europa, are 43 de ani şi este psiholog. El a devenit arbitru FIFA în 1994, iar de atunci a acumulat o vastă experienţă internaţională.

Norvegianul a fost implicat într-un scandal în primăvara acestui an, atunci când a condus manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, dintre Chelsea şi Barcelona, încheiată la egalitate, scor 1-1. Atunci, a fost acuzat de englezi că nu le-a acordat patru penalty-uri, iar o parte dinte jucători, printre care Drogba şi Bosingwa, au încercat să-l agreseze.

De asemenea, în 2008, Ovrebo a condus jocul Italia - România, din cadrul grupelor EURO 2008, şi a acordat \"tricolorilor\" un penalty ratat de Mutu.

La meciul de pe stadionul Steaua, Ovrebo va fi ajutat la cele două tuşe de Geir Age Masovn Holen şi Dag-Roger Nebben, în timp ce rezervă va fi Kristoffer Helgerud.

Partida Unirea Urziceni-FC Sevilla, din etapa a 5-a a Grupei G a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi de la ora 21.45, pe stadionul Steaua.