MENIU

Un poliţist a fost bătut la Iaşi de familia unui motociclist oprit în trafic

Foto: Realitatea TV
Un poliţist de la Rutieră din Iaşi a fost bătut sâmbătă seară, după ce a încercat să oprească un motociclist în trafic.

Un poliţist de la Rutieră din Iaşi a fost bătut sâmbătă seară, după ce a încercat să oprească un motociclist în trafic. Omul legii participa la o razie, iar tânărul de 17 ani a refuzat să oprească la semnal. Poliţistul l-a urmărit şi l-a ajuns din urmă, în faţa unui bar, unde a fost bătut şi înjurat de familia tânărului.

O razie obişnuită, efectuată sâmbătă noapte de Poliţia Rutieră din Iaşi s-a încheiat la spital pentru unul dintre poliţişti. Agentul Virgil Carp a făcut semn unui mototciclist să oprească, însă acesta şi-a continuat drumul. Poliţistul a oprit o maşină, l-a urmărit pe tânăr şi l-a ajuns din urmă în dreptul unui bar.

Acolo, motociclistul de 17 ani şi-a chemat familia după care s-a făcut nevăzut. Părinţii şi un prieten l-au luat la bătaie pe omul legii. În scurt timp a venit o echipă de la trupele de intervenţie. Cei implicaţi în scandal au fost audiaţi timp de patru ore la sediul Poliţiei Rutiere.

Rudele şi prietenii tânărului spun că poliţistul nu poate dovedi că ei sunt vinovaţi. Avocatul poliţistului spune că este vorba despre un caz clar de dispreţ faţă de oamenii legii şi că va depune o plângere pentru agresiune.

Ancheta poliţiei a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.  

"Se efectuează o anchetă sub coordonarea procurorului, privind săvârşirea infracţiunii de ultraj la poliţist", a precizat Mădălin Ţăranu, purtător de cuvânt IJP Iaşi .

Tânărul de la care a pornit scandalul este căutat acum de poliţişti. 

Mai multe articole despre:
razie Iaşi poliţist trafic permis auto motociclist minor