MENIU

Un paznic i-a interzis unei mame să intre cu căruciorul copilului în CAS

Foto: Realitatea TV

Bebeluş rănit la intrarea în sediul Casei de Asigurări de Sănătate Braşov din cauza unei reguli bizare. Un agent de pază i-a interzis unei mame să intre în instituţie cu căruciorul în care se afla copilul ei. Mama a fost nevoită să-l coboare pe micuţ din cărucior şi să-l lase să meargă pe jos. Copilul s-a împiedicat şi s-a lovit la cap şi la gură.

Când să intre în sediul Casei Judeţeană de Asigurări de Sănătate femeia s-a izbit de o regulă cel puţin bizară.

"Nu am fost lăsată să intru. Mi s-a spus aşa sunt regulile nu ştiu cine face aceste reguli", a precizat mama.

În zadar a încercat femeia să-i explice paznicului că nu se poate descurca şi cu copilul şi cu actele.

"Copilul a trebuit să-l ţin în braţe, în celaltă mână aveam actele. Este un copil de 1 an, nu merge singur, nu aveam cum să-i dau drumul, dar nici să-l ţin foarte bine. S-a împiedicat, s-a lovit spărgându-şi buza, lovindu-se la cap şi alte traumatisme pe care le-a constatat medicul", a adăugat mama copilului.

Mama l-a sesizat pe preşedintele Casei de Asigurări Braşov care admite că în instituţie nu există o regulă care să interzică accesul cu căruciore pentru copii.

"Acest lucru nu se poate cere, mă refer la accesul cu căruciorul. Voi lua legătura cu administratorul care să facă bine să educe paznicii ce au de spus şi de vorbit cu asiguraţii", a spus preşedintele CAS.

Paza instituţiei la CAS Braşov este asigurată de o firmă privată.
Mai multe articole despre:
pază copil asigurări CAS interdicţie cărucior