MENIU

Un om a murit, iar alţi 6 au fost grav răniţi, în urma unui accident grav pe DN1

Foto: RTV

Un om a murit, iar alţi şase, printre care şi doi copii, au fost grav răniţi după ce două autoturisme s-au lovit frontal pe DN1. Traficul a fost blocat în zonă mai mult de o oră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, un autoturism condus de Torok Iosif (57 de ani), din Gheorghieni, judeţul Harghita, care se deplasa dinspre Predeal spre Braşov, a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism de tip taxi care circula regulamentar.

"Este posibil ca şoferul să fi adormit la volan, dar acest lucru va fi stabilit de către cercetările care au fost declanşate de poliţiştii de la Poliţia Ruteră. Accidentul s-a soldat cu decesul lui Torok Iosif, rănirea celuilalt conducător auto implicat în accident, precum şi a doi pasageri, dintre care un minor, aflaţi în autoturismul condus de el, şi a altor trei pasageri, dintre care un minor, din autoturismul tip taxi, toate victimele fiind transportate la spital.", a declarat comisarul şef Liviu Naghi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, starea răniţilor este stabilă, cei doi copii, cu vîrste de 2 şi 8 ani fiind transportaţi la Spitalul de Pediatrie, copilul de opt ani prezentând fracturi.

"La Unitatea de Primire Urgenţe au rămas patru persoane, trei femei şi un bărbat. O femeie de 58 de ani prezintă traumatism cranian, contuzie craniană şi fractură de umăr, o alta de 54 de ani are traumatism facial, fractură de piramidă nazală şi o luxaţie coxo-femurală. A treia femeie rănită, în vârstă de 37 de ani are o fractură de claviculă şi fracturi costale, iar bărbatul de 37 de ani prezintă o contuzie abdominală şi lombară. Femeile de 58 şi 54 de ani au rămas internate, iar bărbatul va mai rămâne câteva ore sub supravegherea medicilor", a declarat dr. Gabriela Drăghici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov.


 

Mai multe articole despre:
accident DN1 news alert DN1 blocat