MENIU

Un nou scandal zguduie sistemul sanitar. Doi neurochirurgi de la spitalul Colentina au demisionat

E din nou scandal în unul dintre cele mai mari spitale din România: spitalul Colentina din Bucureşti. Doi neurochirurgi renumiți, cei care au înființat secția de neurochirurgie și au făcut zeci de operații în premieră pentru România, au ales să demisioneze din funcții. Este vorba despre Ionuț Gobej și Dorin Bica. Primul acuză actuala conducere a spitalului din Capitală de hărțuire.

Medicul Ionuț Gobej a precizat într-o intervenție telefonică la Realitatea TV că de 8 luni încearcă pe toate căile să rezolve situația complicată, însă degeaba. Numărul personalului medical din ianuarie a scăzut, iar în ianuarie era în situație de criză din punct de vedere al personalului. 

 

Medicul Gobej a precizat că a depus sute de memorii și la Ministerul Sănătății însă degeaba, nu a primit niciun răspuns. 

Neurochirugul acuză și hărțuire din partea conducerii: "În fiecare zi, administrația numără pacienți, paturi, se fac fel și fel de rapoarte colegilor. Este o atmosferă prosată, nu se mai poate lucra în situații optime.", a mai precizat Ionuț Gobej la Realitatea TV. 

Medicul și-a postat demisia și motivul demisiei chiar pe pagina sa de Facebook. 

Astăzi, 4 septembrie 2017, am demisionat împreună cu colegul meu Dr Bica din funcția deținută la Spitalul Colentina. Este o decizie incredibil de grea, dar nu am găsit altă soluție. 

Mai multe articole despre:
demisie medic ionut gobej