MENIU

Un miting aviatic a fost organizat la Clinceni cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii

Foto: RTV
Piloţii fac demonstraţii aeriene la Aerodromul Clinceni

Aviatorii de la Aeroclubul României au organizat, duminică, pe Aerodromul Clinceni, un miting aviatic dedicat Zilei Internaţionale a Femeilor. Cu această ocazie, zece doamne şi domnişoare au putut efectua un zbor gratuit.

Manifestarea a început în jurul orei 11.00 şi a inclus demonstraţii de zbor, zboruri acrobatice în formaţie şi salturi cu paraşuta. Astfel, spectatorii au avut plăcerea să urmărească evoluţia Lotului Naţional de Acrobaţie sau al Lotului Naţional de Paraşutişti, dar şi demonstraţiilor aeronavelor şi elicopterelor ce aparţin Aeroclubului Român, Academiei Române de Aviaţie sau "Special Air Service".

Potrivit directorului general al Aeroclubului României, Cristian Voicu, în timpul show-ului aviatic a fost organizată şi o tombolă, în urma căreia zece doamne şi domnişoare, care aveau cunoştinţe despre aviaţie, au câştigat un zbor gratuit cu una dintre aeronavele Aeroclubului României, Icarus sau IAR 46.

Totuşi, mitingul dedicat zilei de 8 Martie a fost în pericol să nu se mai desfăşoare din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Mitingul aviatic s-a încheiat în jurul orei 13.30.

Mai multe articole despre:
elicopter zbor parasutisti aerodrom