MENIU

Un membru al Partidului Comunist din Republica Moldova a deschis focul asupra unui membru al opoziţiei

Foto: pyramydair.com

Alegeri cu împuşcături, îmbrânceli şi acuzaţii de fraudă în Republica Moldova. Un membru al Partidului Comunist a tras într-un coleg din opoziţie rănindu-l la picior, într-o secţie de votare din oraşul Sângera, aproape de Chişinău. La Corjova, localitatea natală a preşedintelui în exerciţiu, Vladimir Voronin, mai mulţi susţinători ai independenţei Transnistriei au blocat o secţie de votare.

"Considerăm că este un atac politic faţă de liderul organizaţiei locale a AMN. Comuniştii sunt în agonie şi nu sunt capabili să se comporte corect şi folosesc metode banditeşti în această campanie electorală", a spus Leonid Bujor, preşedintele organizaţiei teritoriale din Chişinău.

Motivul pentru care membrul PCRM a tras cu arma este o solicitare a reprezentantului Alianţei Moldova Noastră ca simpatizanţii comuniştilor să înceteze comiterea încălcărilor normelor electorale din orăşelul Sângera, aflat în suburbia Municipiului Chişinău, se precizează într-un comunicat de presă al AMN.

"O persoană neidentificată, însoţită de doi consilieri raionali din partea Partidului Comuniştilor (Vasile Bulgăr şi Dumitru Baciu), l-au lovit cu capul în faţă pe viceprimarul oraşului Sângera, Ştefan Bumbu. Acesta are acum o fractură. Ulterior, cei doi l-au împuşcat în picior pe Sergiu Bumbu, băiatul viceprimarului AMN. Acesta are acum o rană la picior”, a declarat Leonid Bujor, pentru UNIMEDIA.

Află toate noutăţile despre alegerile din Republica Moldova în secţiunea Moldova alege

Participă la sondajul REALITATEA.NET şi răspunde la întrebarea: Credeţi că partidele proromâneşti au vreo şansă în faţa comuniştilor în Republica Moldova?

Mai multe articole despre:
alegeri Moldova PCRM