MENIU

Un italian a fost prins la vama Giurgiu când încerca să introducă ilegal în ţară arme de vânătoare

Foto: pitesteanul.ro

Un bărbat italian de 56 ani, rezident în Bucureşti, a fost prins la vama Giurgiu în timp ce încerca să introducă ilegal în ţară trei arme de vânătoare şi aproape 900 de cartuşe, a anunţat vineri, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Giurgiu.

Potrivit unui comunicat de presă al IJP Giurgiu, bărbatul a fost prins joi, de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase şi cei ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Giurgiu. "Pe timpul acţiunii a fost depistat cetăţeanul italian M. Antonio, de 56 ani, rezident în România, în municipiul Bucureşti, care a încercat să introducă fără autorizaţie în România, trei arme de vânătoare şi 859 cartuşe de vânătoare cu alice, calibrele 12, 20 şi 36", se arată în comunicat.

Conform aceluiaşi document, din primele cercetări a rezultat că cetăţeanul italian intenţiona să vândă armele unui român care obţinuse autorizaţiile necesare în acest sens.

Cele trei arme de vânătoare şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cetăţeanului italian i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Mai multe articole despre:
italian Giurgiu arme de vânătoare