MENIU

Un imobil din Bucureşti a fost vândut cu 3,5 milioane de euro

Foto: Realitatea Tv

Record de vânzare pe piaţa imobiliară, în plină criză economică! Business Standard publică astăzi un articol despre vânzarea anului, o tranzacţie de peste 3,5 milioane de euro. Vila din Piaţa Gheorghe Cantacuzino din capitală este fostul sediu al Ambasadei Malayeziei, iar preţul ei este cu 40% mai mare decât ultimul record de 2,5 milioane de euro, înregistrat acum trei luni.

Casa are 900 de metri pătraţi de teren şi 600 de metri pătraţi de construcţie efectivă. Unul dintre avocaţii care au intermediat tranzacţia a declarat pentru Business Standard că "este probabil cea mai mare sumă plătită de o persoană fizică pentru un imobil."

Tranzacţia de 3,5 milioane euro este considerată una record deoarece de la începutul anului toate segmentele pieţei au fost aproape blocate. Anul trecut, imobilul a avut un preţ de 7,5 milioane de euro, însă în februarie 2009 negocierile au plecat de la 5 milioane. Potrivit unor surse apropiate noului proprietar, casa va fi transformată într-un muzeu al familiei.
Mai multe articole despre:
casă vânzare imobil tranzacţie imobiliară