MENIU

Un fost lider UDMR îl desfiinţează pe Dragnea: A trecut la anihilarea statului de drept

<p>Peter Ekstein-Kovacs</p>

Fostul senator UDMR Peter Eckstein Kovacs îl desfiinţează pe liderul PSD Liviu Dragnea, pe care-l acuză că are ca singur obiectiv acapararea puterii absolute, prin orice mijloace. 

"Să vezi un om care se luptă deodată pentru două scopuri care nu par convergente: fuga de pușcărie și acapararea puterii politice absolute. După ce i-a trecut glontele numit Firea milimetric pe lângă cap, Dragnea a trecut la încălcarea tuturor principiilor care guvernează un stat de drept: pronunțarea unei păreri în timpul anchetei privind liderii poliției în legătură cu 10 aug., acuzarea președintei ÎCCJ în legătură cu propria-i cauză, amenințarea celor care au concurat la condamnarea celor corupți în ultimii ani, directivă dată guvernului/parlamentului de a da amnistie care să-i profite personal.Ca și desert, negarea evidenței că trata/negocia cu serviciile secrete și procurori, în afara unui cadru legal." afirmă Ekstein Kovacs, fost preşedinte al Comisiei Juridice din Senat.

"Toți care îl susțin pe acest om în continuare, fie prin vot, sprijin, sau propagandă, sunt în fața mea complici la nelegiuirile comise de o persoană fără căpătâi," a mai precizat Kovacs. 

Peter Ekstein Kovacs a demisionat din UDMR în iunie, în semn de protest față de ajutorul pe care UDMR l-a acordat PSD la modificarea codului de procedură penală.

sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Mai multe articole despre:
Dragnea