MENIU

Un elev din Piteşti s-a accidentat grav în atelierul de mecanică al liceului

Foto: kitmondo.com

Un elev în vârstă de 16 ani, elev la Liceul nr.7 din Piteşti, s-a accidentat, joi, în timp ce se afla la atelierul de mecanică al instituţiei şcolare, unde se dusese să-şi caute un prieten, starea băiatului fiind gravă.

Potrivit martorilor, Eugen Măneaţă a mers, în timpul pauzei, să-şi caute un prieten care se afla la atelierul de mecanică. Nimeni nu ştie de ce, la un moment dat, liceanul a băgat mâna într-un strung care funcţiona, maşinăria zdrobindu-i braţul stâng aproape de umăr.

Cadrele medicale de la urgenţa Spitalului de Pediatrie Piteşti l-au diagnosticat cu fractură de gradul IV şi au decis să-l transfere pe elev la un spital din Bucureşti, unde are şanse mai mari să îşi salveze mâna.

Maistrul care avea ore la atelierul unde a avut loc incidentul a povestit că adolescentul şi-a mai căutat amicul şi cu zece minute înainte de accident, însă a fost dat afară pentru că nu avea ce să caute acolo.

Cazul elevului grav accidentat va fi analizat în consiliul directoral şi a fost sesizat deja şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.