MENIU

Un dealer de heroină din Bucureşti a fost arestat de ofiţerii BCCO Piteşti

Foto: conacedrogas.cl

Ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Argeş au reţinut, în urma unui flagrant, un dealer de heroină din Bucureşti care aproviziona atât Capitala, cât şi municipiul Piteşti.

Flagrantul a fost realizat luni în cartierul Vitan din Bucureşti, la puţin timp după ce suspectul încheiase o tranzacţie cu mai mulţi consumatori. Tânărul se afla în atenţia anchetatorilor de aproape un an.

În casa tânărului, în vârstă de 24 de ani, fără ocupaţie, a fost găsită heroină ambalată atât sub forma unor doze, cât şi vrac, dar şi sume de bani şi alte bunuri obţinute din vânzarea stupefiantelor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Argeş, în locuinţa bărbatului au fost depistaţi şi trei consumatori, unul dintre aceştia aflându-se într-o stare confuzională cauzată de consumul recent de heroină.

Anchetatorii mai precizează că traficantul de 24 de ani se aproviziona zilnic cu cantităţi mari de heroină, de la o persoană care nu a fost identificată până în prezent, şi revindea drogurile şi uneori îşi punea la dispoziţie apartamentul şi chiar le oferea consumatorilor seringi şi alte ustensile pentru consumul de droguri.

Tribunalul Argeş a emis pe numele tânărului din Bucureşti mandat de arestare preventivă sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc. Pentru săvîrşirea acestei infracţiuni legea prevede pedeapsa cu închisoarea de la 10 la 20 de ani.
Mai multe articole despre:
flagrant Braşov droguri Piteşti heroină