MENIU

Un copil de cinci luni din Arad a fost internat în spital după ce a fost muşcat de şobolani în casă

Foto: RTV

Un copil în vârstă de cinci luni a fost internat miercuri la Spitalul Judeţean Arad, după ce a fost muşcat la mână şi la ochi de şobolani, iar medicii afirmă că pot apărea complicaţii medicale din această cauză.

Mama băiatului a spus că şi-a găsit copilul, miercuri dimineaţă, plângând, după ce în prealabil a auzit zgomotele produse de şobolani în casă. Aceştia locuiesc în Ostrov, din judeţul Arad. Când a văzut starea copilului, mama acestuia a chemat o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean, unde a primit îngrijiri medicale.

"Copilul prezintă plăgi muşcate la mână şi la ochi. Dată fiind prezenţa acestor plăgi, problema care se pune este că poate face complicaţii. Este incredibil că se întâmplă aşa ceva în anul 2009", a declarat Zeno Moldovan, medic pediatru în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Arad.

Cazul este anchetat şi de cei de la Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţie Socială Arad, care verifică dacă sora copilului de cinci luni, care este şi ea minoră, este în siguranţă, în casa familiei din localitatea Ostrov.