MENIU

Un bărbat care pozează aproape gol cu turiştii în Times Square candidează la primăria New York-ului

Foto: metro.co.uk

Un american care îşi spune The Naked Cowboy şi îşi câştigă existenţa pozând aproape gol cu turiştii în Times Square intenţionează să candideze la funcţia de primar al oraşului New York, promiţând să aducă "transparenţa la un nou nivel" dacă va fi ales.

După zece ani petrecuţi pozând în Times Square, Robert Burck a făcut o afacere profitabilă cântând la chitară, purtând numai cizme de cowboy, o pălărie şi lenjerie intimă, şi îndemnând turiştii să facă fotografii cu el contra cost.

Burck a apărut în presă, dar şi în reclame pentru lenjerie intimă şi desene animate.

Într-un comunicat de presă, The Naked Cowboy a anunţat că îşi va prezenta candidatura la primăria New York-ului într-o conferinţă organizată miercuri. Potrivit textului, programul său va conţine un plan de stimulare a afacerilor mici.

"Nimeni nu ştie mai bine decât mine cum să facă mai mult cu mai puţin, iar acesta este tipul de gândire pe care vreau să-l împărtăşesc cu newyorkezii când mă vor alege", a declarat Burck, promiţând că va veni cu idei noi pentru reducerea taxelor, dar şi în sectoare precum turismul, căsătoriile între homosexuali, mijloacele de transport în comun şi securitatea internă. 

Principalul său contracandidat la alegerile din noiembrie este actualul primar, Michael Bloomberg, care pare să se îndrepte fără probleme spreun al treilea mandat, în lipsa unui concurent puternic.

Mai multe articole despre:
New York Times Square Michael Bloomberg