MENIU

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o maşină a firmei de protecţie BGS

Foto: RTV

Accident mortal şi scandal luni seară pe Bulevardul Timişoara din Capitală. Un bărbat în vârstă de 58 de ani a murit după ce o maşină aparţinând firmei BGS l-a lovit în timp ce încerca să traverseze neregulamentar. Un trecător, care s-a oprit să vadă ce s-a întâmplat susţine că a fost agresat de unul dintre agenţii firmei de pază. Mai mult decât atât, martorii spun că maşina firmei de pază era implicată într-o întrecere de viteză cu un alt autoturism al BGS.

După producerea accidentului mai mulţi agenţi ai firmei de protecţie au venit la faţa locului. Un bărbat care a văzut cum s-a produs accidentul a intrat într-o dispută cu agenţii BGS. În scurt timp conflictul a degenerat.

"M-a împins în gardul ăsta de lângă pompieri, a dat în mine, adică a dat, mi-a băgat mâna aşa în gât", a declarat victima.

După terminarea conflictului, agentul firmei de pază a fost amendat de oamenii legii cu 200 de lei.

Purtătorul de cuvânt al firmei de protecţie susţine că acest conflict a izbucnit pentru că oamenii au idei preconcepute despre BGS.

"Nu pot să vă spun decât că acolo unde apare o problemă cu un agent cu o anumită categorie socială are o atitudine ostilă faţă de noi", a afirmat Antonio Ungureanu, purtător de cuvânt BGS.

Mai mulţi martori au declarat că agenţii făceau întrecere cu maşinile. Dovadă, spun ei, sunt urmele de frâne.

Conform firmei de protecţie, cele două maşini BGS mergeau la o intervenţie.

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.
Mai multe articole despre:
accident maşină martor victimă bărbat BGS