MENIU

Un bancomat din municipiul Blaj a fost spart, hoţii reuşind să fure circa 55.000 de lei

Foto: gazeta de cluj.ro

Un bancomat amplasat în incinta unui magazin din municipiul Blaj, judeţul Alba, a fost spart de persoane necunoscute, în noaptea de vineri spre sâmbătă, hoţii reuşind să fure aproximativ 55.000 de lei.

Conform primelor cercetări ale Poliţiei, hoţii au intrat în magazin după ce au forţat o fereastră din spatele unităţii şi, după ce au spart bancomatul, au ieşit pe uşa principală a unităţii.
Cu o noapte înainte, la Aiud, a mai avut loc o tentativă de spargere a unui bancomat amplasat într-un magazin. Hoţii au încercat să deschidă uşa unui bancomat, în care se aflau peste 150.000 de lei, însă nu au reuşit. Indivizii au pătruns în magazin, în noaptea de joi spre vineri, după ce au forţat uşa din spatele magazinului. Ei au tăiat firele de la curent şi de la telefon şi au decuplat alarma. Apoi au încercat să desfacă uşa bancomatului cu o rangă, însă nu au reuşit şi s-au lăsat păgubaşi.  
În ultimele luni, în judeţul Alba au mai avut loc două furturi la case de schimb valutar din Alba Iulia şi unul la un bancomat de la o sucursală bancară din Teiuş, de unde hoţii au furat diverse sume de bani.
Mai multe articole despre:
spargere bancomat Blaj Aiud