MENIU

Un adolescent din judeţul Argeş a provocat un accident rutier soldat cu şase răniţi

Foto: RTV

Şase tineri au fost răniţi, luni seară, în comuna argeşeană Suseni, într-un accident rutier produs de un tânăr în vârstă de 17 ani care s-a urcat la volanul unei maşini, deşi nu avea permis de conducere.

Autoturismul Ford Mondeo în care se aflau cei şase tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Trei echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Argeş i-au transportat pe răniţi la Spitalul Judeţean Argeş, iar echipa operativă a Poliţiei oraşului Costeşti a făcut cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

"S-a constatat că S. I., de 17 ani, din comuna Suseni, fără să deţină permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism de origine străină, înmatriculat în Spania, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune frontală cu un copac din afara părţii carosabile", se arată în comunicatul Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

În urma accidentului a fost rănit atât adolescentul care conducea autoturismul, cât şi ceilalţi cinci pasageri. Cadrele medicale au spus că în prezent toţi tinerii sunt în afara oricărui pericol.

Pe numele tânărului de 17 ani a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.