MENIU

Ultimul tatuaj al lui Mutu: "Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi'"! Ce mesaj crezi că a vrut să transmită "Briliantul"?

Foto: http://mutu.tricolorii.ro

Internaţionalul român Adrian Mutu e un fan de declarat al tatuajelor. Ultimul dintre acestea, dezvăluit înaintea partidei cu Bologna, a ridicat o serie de întrebări asupra mesajului pe care Briliantul a vrut să-l transmită fanilor şi nu numai. "Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi", este ultimul tatuaj din colecţia lui Mutu, al cărui mesaj i-a băgat în ceaţă pe fanii săi.

Fan înrăit al tatuajelor, Mutu şi-a imprimat numeroase desene, pe diverse părţi ale corpului, mai ales după transferul în Italia.

"Briliantul" se poate lăuda cu peste 20 de tatuaje. Pe corp, Mutu şi-a scris numele soţiei, al copiilor, diverse simboluri religioase, etc., însă ultimul tatuaj i-a băgat pe toţi în ceaţă.

Revenit pe teren după accidentarea la cot, Adi Mutu a evoluat senzaţional şi a înscris două goluri în poarta Bolognei, însă pe lângă prestaţia sa de pe teren, "Briliantul" a stârnit valuri şi cu ultimul său tatuaj. "Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi", şi-a tatuat pe spate Mutu, un mesaj care i-a cam lăsat nedumeriţi pe mulţi dintre fanii săi.

Primul care a comentat noul tatuaj al lui Mutu a fost chiar Mircea Sandu, preşedintele FRF, care a dezvăluit că-i va transmite personal "Briliantului" părerea sa.

"Ştiu că şi-a scris 'Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi'. A scris ce a simţit, nu ştiu exact la ce se referă, dar bănuiesc. O să-i spun numai lui ce cred, pentru că nu vreau să greşesc. Ce să zic, treaba lui. Dacă îi place soţiei...", a spus Sandu.

Mai multe articole despre:
Mutu tatuaje mesaj