MENIU

Ultima cucerire a lui Cristiano Ronaldo, o studentă de 18 ani! Vezi cu cine s-a mai iubit starul portughez

Foto: totalclubfootball.com
Foto: thesun.co.uk
Foto: thesun.co.uk
Foto: .thesun.co.uk
Foto: picasaweb.google.com
Foto: www.zimbio.com

Pasionalul Cristiano Ronaldo se dă în vânt după studente. Asul de 24 de ani al lui Manchester United îşi dă întâlniri cu frumoasa Olivia Saunders de 18 ani.

În timp ce starul portughez locuieşte într-o casă impunatoare de patru milioane de lire sterline, studenta stă în căminul Universităţii Manchester cu 100 de dolari pe săptămână. El o duce acasă în Bentleyul său de 150.000 de lire sterline.

Olivia Saunders are un apartament înghesuit pe care-l împarte cu un grup de fete - o bucătărie, camerele de zi şi o masă de ping-pong.
Este de la sine înţeles că Olivia i-a căzut cu tronc lui Ronaldo care se pare că ar studia pentru o diplomă în Management, în vreme ce ea se ocupă de promoţii în cluburile de noapte.

Ronaldo a invitat-o pe Olivia la barul unui hotel de lux la una dintre întâlniri.

"Liv este o fată splendidă şi el nu şi-a putut lua ochii de la ea. Au fost la vreo două întâlniri de când s-au cunoscut şi ţin legatura prin mesaje. Ronaldo poate să aibă toţi banii din lume, dar ar fi nororcos să aibă o fată ca Liv lângă el. Este ambiţioasă, inteligentă, frumoasă - nu e o fată oarecare. Liv este independentă şi nu are nevoie de banii nimănui. Dar dacă relaţia va merge cu Ronaldo, va fi spre binele ei. Este foarte entuziasmată de ceea ce i se intamplă", a declarat unul dintre prietenii Oliviei.

Cel mai bun fotbalist al anului 2008 are un palmares bogat în ceea ce priveşte cuceririle. A avut o relaţie cu vedeta unei televiziuni potrugheze, Merche Romero, a fost cu actriţa Gemma Atkinson şi s-a întâlnit cu modelul Nereida Gallardo.

Olivia conduce un Ford Ka şi pe pagina de Facebook a scris că îi plac cumpărăturile şi distracţia, vrea să-şi trăiască viaţa şi să petreacă mult timp cu prietenii săi. De puţin timp ea a mai adăugat că ar avea nevoie de o slujbă pentru a-şi amortiza cheltuielile care o copleşesc, scrie publicaţia The Sun.

Mai multe articole despre:
Manchester United Cristiano Ronaldo iubite