MENIU

Udrea, Negoiţă şi Lăzăroiu, în staff-ul de campanie al lui Băsescu

Foto: NewsIN

Elena Udrea se va ocupa de programul politic al prezidenţiabilului susţinut de PD-L, Traian Băsescu, în timp ce primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, se va ocupa de organizarea campaniei.

Traian Băsescu îşi face echipă proprie de campanie. Asta pe lângă cea a PD-L, formaţiune care îi susţine candidatura, coordonată de vicepreşedintele Gheorghe Flutur.

Preşedintele a precizat într-o conferinţă de presă susţinută la sediul său de campanie situat în centrul istoric al Bucureştiului, pe strada Lipscani, că fosta şefă a cancelariei sale, Elena Udrea, se va ocupa de programul politic, în timp ce organizarea politică va fi în mâinile primarului sectorului 3, Liviu Negoiţă.

De altfel, Elena Udrea a anunţat încă de joi că se va alătura staff-ului lui Băsescu şi că nu va face parte din structura cabinetului Croitoru.

Pe lista colaboratorilor lui Băsescu se mai află şi consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, deputatul Sever Voinescu şi Nicoleta Savin.

În plus, şeful statului a precizat că, în zilele următoare, îşi va completa staff-ul cu oameni politici care vor ieşi din structura Executivului.