MENIU

Udrea: Miniştrii PD-L vor fi ţintele atacurilor politice până la alegerile prezidenţiale

Foto: NewsIn

Ministrul democrat-liberal al Turismului, Elena Udrea, a declarat, duminică, că anul acesta, până la alegerile prezidenţiale, toţi miniştrii PD-L, dar mai ales cei consideraţi ca fiind mai apropiaţi de Traian Băsescu, vor fi ţinta unor atacuri politice.

"Cred că anul acesta, până la alegerile din toamnă, toţi membrii Cabinetului care provin din partea PD-L, în special persoanele care sunt considerate a fi mai apropiate de Traian Băsescu, de preşedinte, vor fi clar punctele tuturor atacurilor, pentru că, e clar, în acest an se va da cea mai mare bătălie electorală, şi campania a început mai devreme", a declarat Elena Udrea, în cadrul unei emisiuni TV.

Udrea consideră că Monica Iacob-Ridzi este, în acest moment, victima unor atacuri politice, ea fiind asociată, prin intermediul Elenei Băsescu, cu şeful statului. "Nu sunt poziţii corecte şi nu sunt poziţii argumentate de o bună credinţă ci este un atac politic, care ţine de o prematură campanie electorală", a spus Udrea. Ea a explicat că, "atâta timp cât Monica Ridzi este acuzată în subsidiar că toţi banii ăştia (sumele folosite pentru evenimentele din 2 mai, n.red.) i-a dus spre campania Elenei Băsescu, că e unul dintre cei care îl sprijină pe Traian Băsescu", miza atacului asupra ministrul Tineretului este imaginea şefului statului.

"Nu e veriga slabă, este demult în politică, e mai veche decât mine. Nu este o fiinţă care să se sperie uşor, duce bătăliile politice. Nu e comod pentru nimeni să fie ţinta unui astfel de atac dar nu cred că va fi uşor de impresionat", a mai susţinut Elena Udrea.

Referindu-se la alegerile prezidenţialele din toamnă, cea mai importantă miză politică a anului, moderatorul a întrebat-o pe Udrea dacă, în cazul în care Traian Băsescu nu va candida, PDL se va simţi trădat. "Cred că este una dintre acele situaţii la care nu am cum să mă gândesc pentru că ştiu că nu se va întâmpla. Cred că va lua decizia corectă", a spus Udrea.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu Elena Udrea PD-L Monica Iacob Ridzi