MENIU

Udrea: Dacă premierul va considera oportun să mă numească la Mediu, cred că pot asigura interimatul

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat astăzi că ar putea asigura interimatul la Ministerul Mediului "fără nicio problemă şi cu responsabilitate", însă a precizat că nu a primit încă o propunere oficială în acest sens.

"Dacă premierul va considera oportun să mă numească la Ministerul Mediului, nu este nicio problemă, o voi face cu responsabilitate. Având în vedere că Ministerul Turismului are legătură cu multe alte domenii, inclusiv cu mediul, cred că se poate asigura interimatul la Mediu de la Ministerul Turismului pentru câteva zile, până se va numi un ministru. Nu a avut încă loc discuţia cu premierul. E atributul primului-ministru să dea însărcinări membrilor Guvernului, nici nu se pune problema să nu acceptăm", a comentat Udrea pentru NewsIn. 

Întrebată dacă ministerul Turismului este vizat de viitoarea restructurare guvernamentală, Elena Udrea a răspuns: "Nu s-a stabilit nimic. Şi aceasta va fi tot decizia premierului. Eu sper să rămână minister de sine stătător, mai ales că turismul a fost declarat prioritate la începutul guvernării".

Mai multe articole despre:
turism guvern Emil Boc mediu