MENIU

Udrea: Dacă Oprescu spune iar că ia parcările de la Dalli, înseamnă că nu a făcut nimic într-un an

Foto: News In

Ministrul turismului, Elena Udrea, a declarat la Realitatea TV că primarul general Sorin Oprescu a anunţat, la bilanţul primului său an de mandat, încetarea contractului Municipalităţii cu firma Dalli Exim, deşi contractul fusese reziliat de anul trecut, deoarece nu a avut ce realizări să prezinte.

"Sorin Oprescu nu a avut ce să ne spună . Iar ne-a spus de Dalli şi de autostrada suspendată. Dacă într-un an de zile atâta a fost în stare să facă, să ne spună că e gata proiectul cu autostrada suspendată, mai exact studiul de prefezabilitate, şi că primăria a luat parcările de la firma Dalli, pe care înţeleg că le-a luat de astă-vară, de acum un an am aflat că le-a luat... Iarăşi le-a luat şi anul acesta? Înseamnă că n-a făcut, de fapt, nimic", a declarat duminică, la Realitatea TV, ministrul turismului, Elena Udrea, după bilanţul prezentat de primarul general, Sorin Oprescu.

Totodată, Udrea s-a arătat nemulţumită şi de faptul că nu poate include Bucureştiul în circuitul turistic, iar primarul general nu a făcut nimic pentru a rezolva această situaţie. "Eu o spun ca ministrul al turismului, care am şi această răspundere a capitalei turistice, pot spune că Bucureştiul nu este un oraş turistic", a spus Elena Udrea.

La rândul său, Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, cel care a înfiinţat, în 1993, firma Dalli, alături de alţi oameni de afaceri, a afirmat pentru NewsIn că nu-l interesează declaraţiile lui Oprescu. "Eu nu mai sunt de şase ani în Dalli. Oricum, nu mă interesează ce declară Oprescu", a declarat Cocoş.

Primarul Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, a anunţat duminică, la bilanţul unui an de mandat, că a înştiinţat firma Dalli Exim că îi încetează contractul cu municipalitatea pentru parcările din Bucureşti, la exact 11 luni după ce afimase că a reziliat acest contract.