MENIU

Turcul Yesilova, fostul preparator fizic din Ghencea, aşteaptă scuze pentru a nu reclama Steaua la FIFA

Foto: NewsIn
Yesilova declarase că a fost dat afară de la Steaua din cauza religiei sale

După ce i-a acuzat pe cei de la Steaua că a fost dat afară din cauza religiei sale, turcul Yuksel Yesilova trimite semne de pace spre Ghencea. Preparatorul fizic aşteaptă doar un telefon în care să i se ceară scuze şi afirmă că nu va mai reclama gruparea din Ghnecea la FIFA.

A venit la Steaua cu Dorinel Munteanu şi a fost dat afară odată cu fostul antrenor din Ghencea, după meciul pierdut cu Fiorentina, în grupele Ligii Campionilor, din 10 decembrie. Preparatorul fizic turc Yuksel Yesilova a acuzat că a fost îndepărtat de la Steaua din cauza religiei sale şi a declarat iniţial că va reclama clubul din Ghencea la FIFA.

"Becali a vorbit foarte rău despre mine şi despre religia mea. Nu este corect, nu am fost informat. Nu am auzit nimic de la club, zero! M-a căutat doar cineva de la club care mi-a cerut cheile de la apartamentul unde am locuit", a dezvăluit Yesilova, pentru Realitatea TV.

După scandalul apărut în presă, Yucsel a dat-o la întors şi a spus că nu va reclama Steaua la FIFA în cazul în care va primi scuze.

"Steaua este foarte importantă pentru România. Becali este un om foarte important, eu nu sunt. Pe mine să mă sune oricine de la club şi să-mi spună: 'Yuksel, îmi pare rău'. Sunt în Germania şi îmi este dor de România, nu de Turcia", a mai spus fostul preparator fizic al Stelei.

Mai multe articole despre:
Steaua FIFA Yuksel Yesilova